Verzekerd bij Menzis of Achmea?

Met overeenkomsten met alle zorgverzekeraars kan Zweers Hoortoestellen ook in 2016 weer bij alle verzekeringen een declaratie voor u doen. De verzekeringen van Achmea en Menzis hebben weliswaar contracten afgesloten met de prijsvechters, dat wil niet zeggen dat ze niet geloven in de kwaliteit van Zweers Hoortoestellen. Bij ons heeft u een grote keuze vrijheid en wordt u geenszins opgejaagd om uw proeftijd af te ronden. Het kan zijn dat de eigen bijdrage bij ons hoger is, maar daar leveren we dan ook precies dat product voor dat u wenst.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
roland@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG
Telefoon: 0162-570360
Op afspraak


Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

Hoortoestel verliezen

class=
Ongeveer één keer per twee maanden hoor ik dat een klant van mij z'n hoortoestel is verloren. Op zich komt het niet vaak voor dat iemand z'n toestel kwijt is maar als het wel zo is, is het heel vervelend natuurlijk. Nu kan je je tegen het kwijtraken verzekeren, alleen regel ik dat niet zelf. De firma De Haan en Buis kan wel uw toestel verzekeren. Lees hier de voorwaarden en verzeker uw toestel eventueel hier. Bent u hem kwijt (vast niet), dan kunt u hier een formulier invullen. Overigens kunt u ook hier kijken voor een alternatief

Altijd nieuw

class=
Als u iets koopt wilt u toch graag nieuwe spullen en niet iets dat door een ander al in gebruik is geweest? Aangezien een hoortoestel altijd een poosje op proef wordt gedragen weten we van te voren nooit 100% zeker of dat het betreffende hoortoestel wel door u wordt aangeschaft. Om te garanderen dat u geen tweede hands toestel koopt werk ik alleen met merken die toestellen die ik niet verkoop van mij terugnemen, gelukkig zijn dit bijna alle merken in Nederland op een enkele uitzondering na. Zo weet u altijd dat het hoortoestel dat u koopt helemaal nieuw is.

Ook audicien worden?

class=
Zweers Hoortoestellen is bij uitstek het bedrijf om met volledige vrijheid optimaal opgeleid te worden tot vakbekwaam audicien. Hiervoor heeft Zweers Hoortoestellen de erkenning van leerbedrijf van kennis- en opleidingscentrum SVGB. Momenteel worden er binnen Zweers Hoortoestellen twee leerlingen opgeleid en zijn er voorlopig geen plaatsen beschikbaar.

Waar is het dan?

class=
Hoe je met de auto bij de winkel moet komen kunt u hier laten uitzoeken. Een groot voordeel, u kunt voor de deur gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer wilt komen kunt u hier de snelste route berekenen.

Leuke links

class=
Alleen kan ik de wereld niet aan, en daarom is het verstandig om niet alleen mijn website te bezoeken. Hieronder vindt u een lijst met links van bedrijven en organisaties die ik een warm hart toedraag. Van alle audicienwinkels die hier staan vermeld kan ik u beloven dat u in goede handen bent, ik heb ze namelijk allen in het verleden bezocht. Lees verder...

Informatie

class=
Als u in de winkel komt voor informatie kunt u vrijblijvend een gehoortest laten doen. Ik zal u, indien u een hoortoestel op proef wil nemen altijd wijzen op het belang van een bezoek aan een voorschrijver. Indien u inderdaad een recept van een voorschrijver heeft zal deze u in de meeste gevallen graag aan het eind van de proefperiode terug zien om de hoortoestel aanpassing goed te keuren. Let wel, een bezoek aan een arts is niet alleen van belang om een vergoeding van uw verzekering te krijgen. Lees verder...

Kosteloze nazorg

class=
Daar waar de keten bedrijven steeds vaker aan u een servicecontract verkopen is bij mij de nazorg volledig gratis. Nazorg bestaat vaak uit weinig meer dan reinigen of het vervangen van een slangetje. Ook kan het zijn dat het hoortoestel in de periode van vijf jaar een keer opnieuw moet worden afgeregeld. Om hier meer dan €100 voor te vragen vind ik overbodig. Als u toch wil betalen is dat erg welkom, u steunt er namelijk dove kinderen in Oeganda mee.