Oticon Connectmic

class=
Zo simpel, zo effectief en relatief zo goedkoop. Hoe goed hoortoestellen ook kunnen zijn, toch horen we nog steeds over spraakverstaanproblemen in drukke situaties. Stelt u zich voor dat u in een druk restaurant zit te eten, en het verstaan van uw tafelgenoot blijft problematisch, dan is het plezier van het lekkere eten al snel verdwenen. In dat geval kunt u indien u een Oticon toestel met streamer gebruikt gebruik maken van een heel klein en bescheiden microfoontje dat u aan de revers van de spreker clipt.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
roland@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG
Telefoon: 0162-570360
Op afspraak


Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Beiden kunnen jullie kiezen om het signaal te verbreken (bijvoorbeeld als uw date net doet of hij naar het toilet gaat maar ondertussen de rekening betaalt om u te verrassen). Door de plaatsing van de twee microfoons in deze connectie is het apparaatje zelf inteligent en kan het terplekke richtinggevoelig werken, het is dus expliciet wel voor ��n spreker.
Behalve deze situaties kunt u hem natuurlijk ook gebruiken bij een rondleiding door het Louvre of om de kinderen op de achterbank te verstaan. Voor mijn eigen klanten heb ik twee leenmodellen, dus gaat u op vakantie en wilt u er eentje lenen? Schroom niet en vraag me er om, het kost u niets. Natuurlijk moet u dan wel in het bezit zijn van een Oticon hoortoestel met streamer. Uw streamerfirmware moet ik wel upgraden naar de laatste versie, maar ook dat doe ik dan gratis voor u.