1e Lustrum, op naar Oeganda

Juli 2010, Zweers Hoortoestellen bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden. Nu geef ik geen feest, geen receptie geen flessen wijn en dat soort zaken. Ik heb besloten om mijn eerste lustrum in Oeganda te vieren en wel door het aanmeten van 8 nieuwe High-end Hoortoestellen bij 4 slechthorende kinderen op een school voor meervoudig gehandicapte kinderen. Als u mij kent en mijn verhalen over dit project her en der hebt gelezen zult u weten dat dit project zeer strak wordt begeleid door een KNO-arts in Kampala en een Logopedist op de school.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
roland@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG
Telefoon: 0162-570360
Op afspraak


Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 Via deze weg wil ik enkele bedrijven bedanken voor het schenken van de spullen die me aangeboden zijn om het mogelijk te maken voor deze en in de toekomst nog meer kinderen om weer naar school te gaan. Allereerst Huib van Mossel Hoortoestellen, Raymond Ekelhoff Hoortoestellen, Stegeman hoortechniek en Progress Hearing bedankt voor de Klinische PC-based audiometer. Raymond ook bedankt voor de screening audiometer. Lab Formaat, bedankt voor de geweldige sieroorstukjes, het is nu al een genot voor de kinderen om deze sierraden te dragen, Battery Benelux bedankt voor de schoonmaaksets, Progress hearing bedankt voor de droogapparaten, Kuehne en Nagel bedankt voor het transport, de douanepapieren en het invoeren van de spullen, een KNO-arts bedankt voor de financiƫle ondersteuning, Ron de Ruiter bedankt voor het meegaan, Oeganda is toch net wat anders dan de Costa del Sol, Hoorprofs en NVAB bedankt voor het wereldkundig maken, Natuurlijk Raymond Ekelhoff en Huib van Mossel bedankt voor de intentie ook naar Oeganda te reizen om het project een vervolg te geven. Phonak bedankt voor het ondersteunen in mijn winkel tijdens mijn afwezigheid en tot slot maar niet in de laatste plaats bedank ik de anonieme particulier die alle nieuwe hoortoestellen ter beschikking heeft gesteld, heel bijzonder!

Update: Zojuist krijg ik een gebruikte klinische audiometer cadeau, een super ding helemaal terug gebracht en gereviseerd alsof hij nieuw is. Zouden er hier veel jaloers op zijn. Emid, bedankt!

Maar natuurlijk gaat de meeste eer naar Anita Aarts die mij heeft gevraagd haar fantastische werk te steunen. Wat een geweldige vrouw is zij, lees eens haar gehele weblog door en zie hoe druk ze is geweest het afgelopen jaar. Alvin en z'n rolstoel, De buggy van Monica en natuurlijk Richard. Ik ben superblij dat ik de puntjes op I mag komen zetten als het gaat om de vier meisjes die dankzij het dragen van hoortoestellen nu weer naar school kunnen.


Zo snel ik een verslag kan maken zal ik dat direct doen